Over Ons

Over Ons - Over Ons

TCI Translations is een online magazine dat zich toelegt op het geven van informatie in verband met vertalen, copywriting, voice-over en alle gelijkaardige onderwerpen. Bijleren over taal, vertalen, schrijven en meer wordt op die manier zoveel gemakkelijker, zowel voor hobbyisten en recreatief gebruik, als voor professionele vertalers en agentschappen.

Wat kan je nu zoal verwachten van dit magazine, en waarom is het de moeite waard om up-to-date te blijven met blogs en tips? Hieronder lees je meer!

Wat kan je verwachten van TCI Translations?

Wat kan je verwachten van TCI Translations - Over Ons

Als gerenommeerd magazine over vertaalagentschappen en diensten biedt TCI Translations alle nodige info en tips die met taal en schrijven te maken hebben:

  1. Informatieve blogs

Informatieve blogs - Over Ons

Het internet is een enorme bron van bruikbare informatie, en dat is voor zij die op zoek zijn naar info over vertalen, schrijven en verwante onderwerpen natuurlijk niet anders. Zowel beginnende vertalers die het beste uit hun carrière willen halen als grote taalagentschappen hebben baat bij de informatie, interessante blogs en artikelen die je op TCI Translations kunt vinden.

  1. Regelmatige updates

Regelmatige updates - Over Ons

Als je de beste wilt worden in je vak, dan is het essentieel dat je regelmatig oefent én blijft bijleren. Dankzij de regelmatige updates van TCI Translations is dat mogelijk. Door een steeds groter wordende databank aan blogs en informatie blijf je hoe dan ook up to date met de laatste ontwikkelingen in de taal-, schrijf- en tolk branche!

  1. Concrete tips en tricks

Concrete tips en tricks - Over Ons

Ten slotte biedt TCI translations je handige tips en trucs die je als vertaler, vertaalagentschap, tolk of schrijver gebruikt om je vaardigheden bij de schaven en je carrière of hobby een boost te geven. En dat is interessant voor hobbyisten én professionals!