Vertalingen Waarom TCI Translations

Waarom TCI Translations? TCI Translations onderscheidt zich op vele gebieden van andere vertaal- of tolkbureaus. 

 

Interne organisatie

TCI Translations is een vertaal- en tolkbureau met meer dan 10 jaar ervaring in vertaal- en tolkdiensten en bestaat uit een team van specialisten. TCI Translations werkt met specifieke software die elke opdracht in projectvorm start, beŽindigt en bij een volgende keer weer heropent. De projectmanagers werken nauw samen met de coŲrdinatoren. Zo wordt er intern optimaal met elkaar gecommuniceerd. Voor elke specialisatie en ieder vakgebied is er een passende vertaler of tolk. Al bij de aanvraagfase wordt er een duidelijk profiel gemaakt van de opdracht en de wensen van de aanvrager. Pas daarna wordt de meest geschikte projectmanager, vertaler en/of tolk ingezet.

 

Topkwaliteit

De vertalers van TCI Translations leveren topwerk en voldoen aan de volgende eisen:

 

 • beŽdigd als vertaler
 • gecertificeerd door een HBO en/of universitair opleidingsinstituut
 • native (een vertaler vertaalt allťťn naar zijn moedertaal)
 • minimaal 5 jaar ervaring
 • beschikt over een specialisatie


  Digitale archivering

  U raakt niets kwijt en herhalingsopdrachten kosten u minder. Uw documenten worden digitaal bewerkt en opgeslagen. Herhalingsopdrachten, updates en aanvragen uit het archief kunnen daardoor gemakkelijker, efficiŽnter en goedkoper worden uitgevoerd.

   

  Relatiekortingen

  TCI Translations streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Als waardering krijgen vaste relaties, afhankelijk van de talencombinatie en de omvang van de opdracht, een aantrekkelijke korting. Hiermee garandeert TCI Translations aantrekkelijke tarieven en draagt zij tevens zorg voor een duurzame en een voor beide partijen interessante samenwerking.

   

  Tweede controle

  Iedere vertaling wordt gereviseerd door een tweede vertaler om mogelijke slordigheidsfoutjes te verbeteren en de kwaliteit te verhogen.

   

  Integraal pakket aan maatwerk diensten

  TCI Translations is het enige vertaal- en tolkbureau in Nederland dat een integraal dienstenpakket aanbiedt  waarbij de klant een gecombineerd pakket kan afnemen. Voordelen hiervan zijn:

  • er is altijd een specialist tolk en/of vertaler aanwezig;
  • vertaal- en tolkdiensten kunnen gecombineerd afgenomen worden;
  • tariefkortingen in verband met afname van meerdere diensten;
  • diensten kunnen elkaar opvolgen waarbij de projectmanager van TCI Translations de coordinatie van u overneemt en zorg draagt voor kwaliteitswaarborging;
  • een snellere levering doordat ťťn partij alle werkzaamheden voor u uitvoert;
  • hoge kwaliteit door ervaring en specialisme van TCI Translations.

  Voor vrijblijvende informatie kunt u contact met ons opnemen. 

   

  Snelle levering

  Spoed of geen spoed, TCI Translations lost het binnen de gestelde tijd voor u op. Afhankelijk van de talencombinatie is TCI Translations zelfs in staat om haar organisatie zo in te richten dat ook grote opdrachten binnen een kort tijdsbestek geleverd kunnen worden. Hierin is TCI Translations zeker uniek te noemen.